احترام در محیط کار و محترم بودن در بین همه همکاران نه تنها به این معنی است که روزهایمان را آسان تر می گذرانیم، بلکه در دنیای امروزه، محترم بودن به معنای پیشرفت شغلی، شکست یک پروژه یا باعث رشد شما و به طور خلاصه همه آن چیزی که همیشه به دنبالش هستید، می باشد
احترام، سرلوحه رفتار در محیط کار
اینکه مدیر باشید و یا یک کارمند ساده اهمیتی ندارد، آنچه اهمیت دارد آن است که بتوانید احترام گذاشتن را همواره و به شکلهای مختلف به همکاران خود تقدیم کنید. تحقیقات نشان داده است گوش دادن فعال و ارزش گذاشتن به ایده ها و نظرات دیگران میتواند از جمله رفتارهایی تلقی گردد که سبب ایجاد احترام میان افراد گردد. به عنوان یک مدیر رفتاری که حاکی از احترام گذاشتن به کارکنان میباشد شامل: سپردن وظایف مهم، انتقاد پذیر بودن، دادن آزادی به کارکنان برای پیگیری ایده های خلاقانه، علاقه نشان دادن به زندگی غیر کاری کارکنان و حمایت آنان در شرایط بحرانی می باشد. اینگونه رفتارهای مدیران میتواند سبب گردد که کارکنان احساس کنند کرامت و احترام آنان در محیط کار توسط مدیران سازمان حفظ شده است.
احترام، اتلاف وقت در محیط کار
بی توجهی به ایجاد بانک موبایل اصناف و مشاغل کشور در محیط کار که خود ناشی از این اندیشه بر می خیزد که به علت کمبود وقت امکان فراهم آوردن چنین شرایطی وجود ندارد بهانه ای تو خالی بیش نیست. چرا که احترام همواره حتی در ساده ترین روابط اجتماعی نیز وجود دارد. قدردانی کردن و احترام گذاشتن به روش های گوناگون در محیط کار نه تنها سبب ایجاد حس رضایت در افراد میگردد، بلکه سبب میگردد کارکنان به ارزش های سازمان احترام بگذارند. آیا همچنان معتقدید که احترام گذاشتن باعث اتلاف وقت می گردد؟
ایجاد فضایی مملو از احترام و کرامت در محیط کار نه تنها ارزش گذاشتن به شخصیت افراد تلقی میگردد بلکه سبب ارتقای فرهنگ احترام در یک سازمان میگردد. هنگامی که فرهنگ احترام در سازمان ارتقاء یابد سبب میگردد که افراد خود را متعلق به سازمان دانسته و اهداف خود را منطبق با اهداف سازمان ترسیم نمایند. این امر موجب میگردد بهره وری و کارایی کارکنان افزایش یافته و سازمان نیز به نتایج مطلوب تری دست یابد.
– به دیگران احترام بگذارید.
به همکارانتان نشان دهید که برایتان مهم هستند. به قدرت کارفرمایانتان احترام بگذارید و با افراد زیردست خود به خوبی رفتار کنید.
۲- کار خودتان را انجام دهید و آن را به درستی انجام دهید.
کارتان را به دیگران واگذار نکنید، وقت شناس باشید و اکر برایتان ممکن بود به همکارانتان کمک کنید اگر چیزی را درک نکردید یا نتوانستید از عهده اش بربیاید از کمک گرفتن هراسی نداشته باشید.
۳- باوقار و بزرگ باشید.
کمک کردن به دیگران کار خوب و پسندیده ای است، اما مطیع نباشید.
کارهای دیگران را انجام ندهید. به رئیستان بگویید: «که فقط این بار به خاطر تیم این کار را انجام می دهید.» بگذارید بداند که مشتاق کار کردن هستید ولی آدم احمقی نیستید.
۴ – محتاط باشید.
هیچ کسی به فرد شایع پراکن احترام نمی گذارد
و به دلیل فضولی شما در کل اداره دوست ندارند که در کنار شما صحبت کنند. به اعتماد دیگران احترام بگذارید.
۵ – ظاهر خوبی داشته باشید.
هر زمانی که نیاز بود دوش بگیرید و لباس های تمیز بپوشید
و اگر نیاز بود آن ها را به بخارشویی بدهید. خانم ها بهتر است آرایش ملایمی داشته باشند یا بهتر است برای انجمن های شبانه لباس مناسبی بپوشید (اگر در یک انجمن کار می کنند). برای کارتان از جواهرات با سلیقه و مناسب استفاده کنید. موهایتان تمیز و مرتب باشد طوری که جلوی کار کردن شما را نگیرد.
۶ – اعتماد به نفس داشته باشید.
صاف بایستید، چانه تان را بالا بگیرید و تماس چشمی داشته باشید،
محکم دست بدهید و لبخند بزنید. به خودتان و توانایی هوای خودتان اعتماد داشته باشید ، همه آدم ها نقاط ضعفی دارند پس ضعف های خودتان را برای خودتان بزرگ نکنید .
کلمات کلیدی: بانک اطلاعات اصناف و مشاغل, بانک اطلاعات کسب وکار, محترم بودن در محیط کسب وکار