در گذشته کسب درآمد در خانه رویایی بیش نبود و افراد برای کار کردن نیاز داشتن تا در یک محیط کاری مشخص حاضر شده و عضو شرکت یا برندی شوند، اما امروزه شرایط کاملا فرق کرده و کارهای بسیاری وجود دارند که می توانید بدون خارج شدن از خانه و به عنوان کار در خانه به انجام آنها پرداخته و کسب درآمد کنید. در ادامه به معرفی ۵۰ شغل پردرآمد و رویایی در منزل در سال ۲۰۲۰ که می توانید به صورت دورکاری انجام دهید، که میتواند هر کدام از این شغلها در منزل شما را میلیاردر کند .
اگر با بازاریابی وابسته آشنا نیستید لازم به ذکر است که این نوع بازاریابی بر پایه همکاری شما در فروش یک محصول و دریافت حق کمیسیون آن میباشد. به زبان ساده تر فرض کنید که شما یک وب سایت دارید و و با استفاده از یک لینک کاربران را به کتابی در آمازون ارجاع می دهید، وقتی بازدید کننده روی پیوند وابسته کلیک کرده و کتاب را خریداری می کند ، آمازون درصدی از فروش را به شما پرداخت میکند. مردم عاشق بازاریابی شرکتهای وابسته هستند زیرا با اندک هزینههای راه اندازی می توانند درآمد مناسبی کسب کنند.
بانک اطلاعات اصناف و مشاغل کشور یا کسب و کارهای خانگی آن دسته از فعالیتهایی است که از سوی یک عضو یا اعضای خانواده در فضای مسکونی در قالب یک طرح کسبوکار بدون مزاحمت و ایجاد اخلال در آرامش واحدهای مسکونی همجوار شکل میگیرد و منجر به تولید خدمت یا کالای قابل عرضه به بازار خارج از محیط مسکونی میشود.این تعریفی است که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای مشاغل خانگی ارائه میکند. راهاندازی کسبوکارهای خانگی و راهاندازی کسبوکار در منزل میتواند مزایای گوناگونی را برای شاغلان این عرصه داشته باشد که از جمله آنها میتوان به حذف هزینههای جاری محیط کار مانند خرید، رهن و اجاره، مالیات، عوارض و قبوض مصرفی، ایجاد توازن بین مسؤولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنان، حذف هزینه ایاب و ذهاب، استفاده از نیرو و تخصص اعضای خانواده، ایجاد زمینههای کار خانوادگی، امکان انتقال تجارب از طریق آموزش غیررسمی به شیوه استاد – شاگردی بین اعضای خانواده و… اشاره کرد.
گرچه از گذشتههای دور بسیاری از زنان به انجام مشاغل خانگی مانند قالیبافی، تولید صنایعدستی، آرایشگری، شستوشو و اتوکشی و… برای ایجاد منبع درآمدی میپرداختند، امروزه تحولات حوزه فناوری اطلاعات و دسترسی سریع و راحت به اینترنت و شبکههای مجازی در سالهای اخیر کمک کرده تا مشاغل خانگی دچار تحول شگفتانگیزی شود و بازار به مراتب بزرگتری را پیش روی خود ببیند. این روزها مشاغل خانگی طیف وسیعی از کسبوکارها را دربر میگیرد، حوزههایی که گرچه قطعا به تخصص یا مهارت ویژهای نیاز دارد، اما با کمی صرف انرژی و خلاقیت قابل یادگیری و ایجاد درآمدزایی است.در ادامه نگاهی به برخی از رایجترین کسبوکارهای خانگی و ملزوماتشان خواهیم انداخت. شاید تخصص یا مهارت شما هم جزو یکی از اینها باشد، اما تابهحال از جنبه درآمدزایی به توانمندی خود نگاه نکرده باشید. وقت آن رسیده که برای ورود به یک شغل خانگی با درآمد مناسب آستینها را بالا بزنید.
قالیبافی:در گزارشی تعدادی از این مشاغل را معرفی کرده که فرشبافی یکی از آنهاست. فرشبافی از آن دسته مشاغلی است که میتواند درآمد سرشاری را برای افراد متقاضی شغل خانگی ایجاد کند. استان اصفهان در زمینه بافت فرش نیز از استانهایی است که حرفها برای گفتن دارد و متخصصان زیادی را به خود دیده است. برخی از کارگاههای فرشبافی با دادن آموزشهای لازم اطلاعات اولیه را در اختیار متقاضیان قرار میدهند و بعد از تهیه وسایل لازم میتوان کار فرشبافی را در منزل شروع کرد. برخی از افراد تا ماهی پنج میلیون تومان هم از این شغل درآمد کسب میکنند. علاوه بر این مسئله اشتغالزایی خوبی برای سایر افراد جویای کار فراهم میکنند.
بازاریابی تلفنی:بازاریابی تلفنی میتواند برای شما یک درآمد ۱ تا ۳ میلیونی را مهیا کند. افراد میتوانند با مراکزی که نیاز به بازاریابی برای محصولشان دارند قرارداد ببندند و بسته به فعالیت خود از ۱ تا ۳ میلیون مزد دریافت کنند.
عروسکسازی:این کار نیز با مقداری آموزش و با تهیه ابزار نهچندان گرانقیمت در خانه امکانپذیر است. بسته به آنکه چقدر در کار تبحر پیدا کنید و چه میزان فعالیت داشته باشید میتوانید درآمدی بالای ۱ میلیون در ماه را برای خود متصور شوید.
مشاغل حوزه فناوری:در بسیاری از کشورها بسیاری از مشاغل خانگی در حوزه IT (فناوری اطلاعات) معرفیشده است. میتوان مبتنی بر حوزه فناوری اطلاعات شغلهای جدیدی را مانند توسعه بازاریابی و شناسایی بازار تعریف کرد که متأسفانه هنوز بستر این نوع مشاغل خانگی در کشورمان وجود ندارد. همچنین ایران کشوری جوان است و نیروی جوان زیادی برای توسعه مشاغل خانگی بویژه در حوزه فناوری اطلاعات وجود دارد، زیرا بستر بسیار خوبی برای رونق کسبوکار است. اصفهان استانی است که به دلیل مشکلات به وجود آمده بویژه خشکسالی و آلودگی هوا، دیگر به طور حتم ظرفیت توسعه صنایع آلاینده و بزرگ را ندارد.به همین دلیل بهتر است مسئولان استان بستر رونق مشاغل خانگی در زمینه فناوری اطلاعات را نیز فراهم کنند.
پرورش پرندههای زینتی: اگر از جمله افراد علاقهمند به نگهداری پرندههای خانگی هستید، ممکن است تجربه تخمگذاری این پرندهها را در خانه داشته باشید. اما اگر قصد داشته باشید به چشم منبع درآمدی به آن نگاه کنید، قطعا باید محیط زندگیتان به گونهای باشد که امکان توسعه فضای این کار بدون ایجاد مزاحمت برای همسایگان برایتان میسر باشد. علاوهبر این از آنجا که با موجودی زنده سر و کار دارید، پیش از هرچیز آموزشهای لازم برای پرورش سلامت این پرندگان را بیاموزید.